De verzorging van een uitvaart

Als nabestaande komt er in de uren en dagen na het overlijden van uw dierbare veel op u af. Niet alleen emotioneel, maar ook praktisch. In korte tijd moet er veel worden besproken en geregeld. U kunt daarom in de dagen vóór de uitvaart altijd een beroep op mij doen.

Eerste gesprek

Bij het eerste telefonische contact bespreken we wat er op dat moment moet gebeuren, zoals de laatste verzorging en het opbaren van de overledene. Tevens maken we een afspraak voor een eerste ontmoeting. Dan komen er zaken aan de orde als:

 

• Codicil, wilsbeschikking en testament
• Begraven of cremeren en op welke dag
• Rouwkaart, rouwadvertenties en ander rouwdrukwerk
• Een kist of lijkwade
• Overlijdensaangifte bij de gemeente
• Draaiboek

Niet alles hoeft direct de eerste dag al geregeld te worden. In de dagen die volgen besteden we aandacht aan andere aspecten van de uitvaart, zoals het vervoer, bloemen, muziek en al uw persoonlijke wensen. Ik laat u mogelijkheden zien met de daaraan verbonden kosten, zodat u een goed doordachte keuze kunt maken. Zo wordt het beeld van de uitvaart steeds duidelijker en completer. Samen maken wij een draaiboek voor de uitvaartplechtigheid. Op deze manier komt de gang van zaken vast te liggen, zodat u zich op de dag van de uitvaart volledig op het afscheid kunt concentreren.

Nagesprek en nazorg

Als de uitvaart voorbij is volgt de rouw en moet er nog veel geregeld worden. Daarom kom ik na de uitvaart nog een keer bij u langs om de uitvaart te bespreken en het nazorgboekje te brengen. Ook het versturen van dankkaartjes kan dan aan de orde komen. Uitvaartverzorging, zoals u het wilt en volgens uw wensen!

Joh. van Klaveren Uitvaartzorg

Johan Horalaan 11
9681 CG Midwolda

Telefoonnummer:
0597-792024 (24 uur per dag)

E-mail:
info@uitvaartverzorgingnoord.nl

Uitvaartverzorging

Wij verzorgen begrafenissen en crematies voor alle gezindten door het hele land. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en gevoelens.

Lees meer…

Online winkel

Hier vindt u een uitgebreid assortiment van mooie betaalbare urnen en as sieraden. In onze collectie vindt u urnen van diverse materialen: glas, metaal en hout. Maar ook van kunststof of natuursteen.

Bekijk de webshop…