Over Joh. van Klaveren Uitvaartzorg

Joh. van Klaveren Uitvaarzorg is een klein schalige uitvaartonderneming. Wij organiseren in overleg met de nabestaanden de inhoud van de uitvaart. Regelen alle formaliteiten welke nodig zijn om de uitvaart te kunnen laten plaatsvinden.

We nemen contact op met de desbetreffende uitvaartcentra, kerken, crematoria en gemeenten waar de uitvaartplechtigheid c.q. uitvaart zal worden gehouden. Ook geven wij de nabestaanden de ruimte om wanneer zij dat willen bepaalde zaken zelf te regelen. De regel leert echter dat dit meestal door ons wordt gedaan, maar de mogelijkheid is in ieder geval aanwezig.

Tijdens de bespreking van de uitvaart met de nabestaanden geven wij voldoende ruimte om bepaalde beslissingen te nemen, deze verruiming van tijd in beslissingen kan omdat het aantal dagen in de Wet op Lijkbezorging is verruimd van 5 dagen naar 6 werkdagen.

De nabestaanden krijgen bij ons de ruimte om hun eigen ideeën naar voren te brengen, waarbij wij in het oog zullen houden of de wensen wettelijk en praktisch uitvoerbaar zijn. Vaak leidt dit niet tot grote problemen.

Wij proberen de kosten tot het minimum te beperken, zodat de nabestaanden niet worden opgescheept met een torenhoge rekening van onze kant. Echter de kosten van crematoria, opbaarcentra, gebouwen, begraafplaatsen etc. hebben wij hierbij niet zelf in de hand. Om u hiervan de werkelijke kosten te laten zien, zal er altijd een copy van de nota aan de nabestaanden worden overlegd.

Kortom Joh. van Klaveren Uitvaartzorg heeft korte lijnen, waardoor er steeds persoonlijk contact is met de nabestaanden. Tijdens de dagen voor de uitvaart hebben nabestaanden steeds te maken met dezelfde personen namelijk Johan van Klaveren en Gea Ruben. Er wordt iedere dag contact gezocht met de nabestaanden, bij voorkeur door een bezoekje maar altijd doormiddel van een telefoontje. Tenzij de nabestaanden anders aangeven.

Joh. van Klaveren Uitvaartzorg

Johan Horalaan 11
9681 CG Midwolda

Telefoonnummer:
0597-792024 (24 uur per dag)

E-mail:
info@uitvaartverzorgingnoord.nl

Uitvaartverzorging

Wij verzorgen begrafenissen en crematies voor alle gezindten door het hele land. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en gevoelens.

Lees meer…

Online winkel

Hier vindt u een uitgebreid assortiment van mooie betaalbare urnen en as sieraden. In onze collectie vindt u urnen van diverse materialen: glas, metaal en hout. Maar ook van kunststof of natuursteen.

Bekijk de webshop…