Thuiswinkel voor gedenkartikelen

Onze thuiswinkel is een online uitvaartwinkel met een groot assortiment gedenkartikelen zoals urnen, assieraden, glasobjecten en urnmonumenten. Maar ook voor grafmonumenten kunt u bij ons alle informatie inwinnen welke u maar wenst. Bij ons staat persoonlijke begeleiding en een gedegen betrouwbaar advies over de wijze van gedenken voorop.

Door onze ervaring van ruim 30 jaar kunnen wij u alle informatie over elke vorm van asbestemming geven die u vraagt.

Door de grote verscheidenheid in gedenkartikelen is het niet mogelijk om alle producten in onze thuiswinkel op te nemen. Mocht u geen keuze kunnen maken neem dan contact met ons op via ons emailadres.

De kosten voor het vullen van een artikel en de verzendkosten zijn per artikel berekend, voor bestelling van meerdere artikelen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen voor de werkelijke kosten hiervan.

Alle bestellingen worden aangetekend aan u verzonden, zodat u en wij er zeker van kunnen zijn dat uw bestelling op het juiste adres is afgeleverd.

Assortiment

Joh. van Klaveren Uitvaartzorg

Johan Horalaan 11
9681 CG Midwolda

Telefoonnummer:
0597-792024 (24 uur per dag)

E-mail:
info@uitvaartverzorgingnoord.nl

Uitvaartverzorging

Wij verzorgen begrafenissen en crematies voor alle gezindten door het hele land. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en gevoelens.

Lees meer…

Online winkel

Hier vindt u een uitgebreid assortiment van mooie betaalbare urnen en as sieraden. In onze collectie vindt u urnen van diverse materialen: glas, metaal en hout. Maar ook van kunststof of natuursteen.

Bekijk de webshop…