Onze rouwwagen

Voor stijlvol rouwvervoer in onze donker blauwe Chevrolet Caprice Classic, inclusief vakkundige chauffeur die werkt volgens de geldende etiquette.
Onze rouwwagen wordt ingezet bij het overbrengen van de overledene van plaats van overlijden naar plaats van opbaring en bij alle vervoer op de dag van de uitvaart.
Zoals overbrenging naar kerk/uitvaartcentrum, vervoer naar begraafplaats of crematorium.

Bij ons bestaat voor één van de nabestaanden de mogelijkheid om in de rouwwagen mee te rijden.  Vraag hiervoor naar onze speciale tarieven.

Voor collega ondernemers:   Bij ziekte en vakanties staan wij u graag professioneel terzijde om u te helpen. Onze rouwwagen is met chauffeur ook in te huren door collega uitvaartondernemingen.  Ook voor de levering van alle soorten uitvaartkisten staan wij u graag bij.    Vraag naar onze collegiale tarieven.

Joh. van Klaveren Uitvaartzorg

Johan Horalaan 11
9681 CG Midwolda

Telefoonnummer:
0597-792024 (24 uur per dag)

E-mail:
info@uitvaartverzorgingnoord.nl

Uitvaartverzorging

Wij verzorgen begrafenissen en crematies voor alle gezindten door het hele land. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en gevoelens.

Lees meer…

Online winkel

Hier vindt u een uitgebreid assortiment van mooie betaalbare urnen en as sieraden. In onze collectie vindt u urnen van diverse materialen: glas, metaal en hout. Maar ook van kunststof of natuursteen.

Bekijk de webshop…