Na de uitvaart

Na de uitvaart moeten er vele andere administratieve taken geregeld worden, daar waar wij ons eigenlijk voornamelijk op het rouwproces willen concentreren en dat is niet eenvoudig doordat er zoveel geregeld moet worden. Gelukkig is het mogelijk om hierin ondersteuning te krijgen en een deel van de administratieve taken middels nazorg uit handen te geven.

Wat is nazorg?

Zoals in de inleiding al is beschreven helpt nazorg met het afhandelen van de verschillende administratieve taken die na het overlijden van een persoon moeten worden uitgevoerd. Wij helpen de nabestaanden om het leven weer op te pakken.

Wat regelt de nazorg precies?

Over het algemeen zal de nazorg ondersteuning geven bij de volgende zaken:

• Accepteren of afwijzen van de erfenis
• Hulp bij aanvragen voor verklaring van erfrecht
• Hulp bij financiële zaken
• Het invullen van formulieren die na het overlijden moeten worden ingevuld
• Informatie verstrekken aan nabestaanden
• Administratieve taken van de persoon die is overleden

De nazorg die wordt geleverd kan per situatie verschillen. Het is daarom altijd aan te raden om vooraf goed te bespreken welke nazorg precies wordt geleverd.

Waar kan ik terecht voor nazorg?

Bij ons kunt terecht voor de nazorg zoals hierboven omschreven. Samen met u bespreken wij wat er allemaal geregeld moet worden en nemen u dit uit handen.
De vergoeding welke hiervoor wordt gevraagd is afhankelijk van de werkzaamheden.

Joh. van Klaveren Uitvaartzorg

Johan Horalaan 11
9681 CG Midwolda

Telefoonnummer:
0597-792024 (24 uur per dag)

E-mail:
info@uitvaartverzorgingnoord.nl

Uitvaartverzorging

Wij verzorgen begrafenissen en crematies voor alle gezindten door het hele land. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en gevoelens.

Lees meer…

Online winkel

Hier vindt u een uitgebreid assortiment van mooie betaalbare urnen en as sieraden. In onze collectie vindt u urnen van diverse materialen: glas, metaal en hout. Maar ook van kunststof of natuursteen.

Bekijk de webshop…