Regel uw uitvaart vooraf

Een uitvaart vooraf regelen, bespreken en vast laten leggen gebeurt steeds vaker. Het vergt naar ons idee veel moed om daar over na te denken en met anderen over te praten.

Waarom vooraf regelen?

Het doel van vooraf uw uitvaart regelen is dat het u rust geeft, zowel voor uzelf als voor uw nabestaanden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u verwacht dat het regelen van uw uitvaart problemen geeft, dan zijn uw vastgelegde uitvaartwensen een duidelijke leidraad.
De bijbehorende kostenraming geeft u een goed beeld van de te verwachten kosten.

Bespreek het in alle rust

Tijdens een gesprek, vrijblijvend, bij u thuis of bij ons op kantoor bepreken we in alle rust uw wensen en de mogelijkheden. Er is veel mogelijk, maar wat past bij u en uw situatie? Hoe denkt uw partner daarover, uw kinderen of een andere naaste?

Weloverwogen keuzes

Met onze informatie kunt u weloverwogen keuzes maken. Wat overigens niet hoeft te betekenen dat ze voor altijd vastliggen. Wensen en meningen kunnen altijd veranderen.
U hoeft ook niet in een keer over alle onderdelen een beslissing te nemen. Neemt u de tijd om over zaken na te denken.

Kostenoverzicht

Van de aangegeven wensen kunnen wij een actueel kostenoverzicht maken. Daarmee krijgt u een reëel inzicht in de kosten. Deze krijgt u thuisgestuurd, samen met uw uitvaartwensen.

Joh. van Klaveren Uitvaartzorg

Johan Horalaan 11
9681 CG Midwolda

Telefoonnummer:
0597-792024 (24 uur per dag)

E-mail:
info@uitvaartverzorgingnoord.nl

Uitvaartverzorging

Wij verzorgen begrafenissen en crematies voor alle gezindten door het hele land. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en gevoelens.

Lees meer…

Online winkel

Hier vindt u een uitgebreid assortiment van mooie betaalbare urnen en as sieraden. In onze collectie vindt u urnen van diverse materialen: glas, metaal en hout. Maar ook van kunststof of natuursteen.

Bekijk de webshop…