Johan van Klaveren

In 1981 ben ik op 23 jarige leeftijd begonnen als chauffeur/overledene verzorger bij een uitvaartonderneming in de buurt. Een totaal andere baan als wat ik toen voor ogen had, namelijk bouwkundig tekenaar. Maar door de tijd heen raakte ik steeds meer gefascineerd door het vak uitvaartverzorger. Ik liep stage bij mij werkgever en rondde mijn opleiding Uitvaartverzorging bij de STIVU af.
Jarenlang ben ik in dienst geweest als uitvaartverzorger. Maar alle ervaringen die je op doet en de reacties welke je krijgt van de nabestaanden gaven bij mij aan dat ik klaar was voor een eigen invulling van mijn beroep, zowel persoonlijk als professioneel.
Door mijn ruime ervaring van bijna 40  jaar weet ik wat de mogelijkheden zijn en breng dit ook over naar de nabestaanden, daarbij verlies ik samen met mijn partner de wensen van de overledene en/of nabestaanden niet uit het oog. Voor een eigen invulling van de uitvaart sta ik volledig open. Tijdens de regeling van de uitvaart geef ik u op een persoonlijke en betrouwbare manier alle informatie welke u vraagt en zijn wij op de achtergrond aanwezig.
Samen met mijn partner Gea zorgen wij ervoor dat u kunt terug kijken op een mooi respect vol afscheid van uw dierbare.

Gea Ruben

Als overledene verzorgster, chauffeuse, gastvrouw en rechterhand van Johan ben ik mede verantwoordelijk voor deze werkzaamheden binnen ons bedrijf.
Door het te vroege verlies van mijn echtgenoot in 1998 ben ik gaan beseffen hoe keurig en respectvol de hele uitvaart in een korte periode geregeld moet worden. Hierbij was ruimte voor mijn eigen ideeën welke ik samen met mijn toen nog jonge kinderen had bedacht.
Een aantal jaren daarna leerde ik Johan kennen, hij bood mij de gelegenheid om mijn interesse in de uitvaart uit te breiden. Door mijn eigen ervaring is mij gebleken dat ik precies kan aanvoelen wat de nabestaanden op dat moment voelen en beleven.
Ik vind het belangrijk dat u tijdens de dagen van de organisatie van de uitvaart, steeds te maken hebt met de zelfde personen en daarvoor is bij ons voldoende ruimte.

Joh. van Klaveren Uitvaartzorg

Johan Horalaan 11
9681 CG Midwolda

Telefoonnummer:
0597-792024 (24 uur per dag)

E-mail:
info@uitvaartverzorgingnoord.nl

Uitvaartverzorging

Wij verzorgen begrafenissen en crematies voor alle gezindten door het hele land. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en gevoelens.

Lees meer…

Online winkel

Hier vindt u een uitgebreid assortiment van mooie betaalbare urnen en as sieraden. In onze collectie vindt u urnen van diverse materialen: glas, metaal en hout. Maar ook van kunststof of natuursteen.

Bekijk de webshop…